به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی مهرعلی حق گویان در دیدار با مدیر امور شعب بانک ملی استان قزوین بیان کرد: در گذشته سیاست کمیته امداد امام خمینی (ره) مبتنی بر تواندهی به نیازمندان بود، اما این رویکرد چند سالی است که تغییر کرده و امروز سیاست توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت در ابعاد مختلف، رویکرد جدی و مسلّم این نهاد در ارائه بستههای خدمتی به نیازمندان است.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین اضافه کرد: توانمندسازی مددجویان با استفاده از ابزارهای مختلف در حال اجرا است و یکی از مهمترین ابزارهای توانمند سازی، اشتغال زایی است.
وی افزود: بانکها در ایجاد اشتغال برای مددجویان نقش مؤثری دارند و نباید از این ظرفیت غفلت کرد، چراکه همراهی و همکاری بانکها موجب افزایش اشتغال و تسریع در امر توانمندسازی جامعه هدف شده است.
حق گویان با اشاره به برنامهها و سیاستهای این نهاد در بهره مندی از ظرفیتهای برون سازمانی، عنوان کرد: نگاه کمیته امداد امام خمینی (ره) در استفاده از ظرفیتهای برون سازمانی، همکاری و تعامل و استفاده از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی و اقشار مختلف مردم است چراکه هدف اصلی این نهاد خدمت به محرومان با محوریت حفظ عزت و کرامت خانوادهها در مسیر فقرزدایی است.
وی گفت: با توجه به این رویکرد اعتبارات دولتی کمیته امداد در سال جاری کاهش چشمگیری داشته و در مقابل به استفاده از ظرفیت خیرین تاکید شده و ۷۰ درصد اعتبارات امسال بر مشارکتهای مردمی بنا نهاده شده از این رو تلاش میکنیم تا از ظرفیتهای مختلف برای خدمت به محرومان استفاده کنیم چراکه نقش این نهاد ایجاد پل ارتباطی میان اغنیاء و فقراست.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: این رویکرد با توجه به اقداماتی که از ابتدای سال جاری تاکنون انجام شده است، عملیاتی شده به طوری که تنها در مرحله نخست رزمایش همدلی برای ایران همدل شاهد کمک بیش از ۱۲ میلیارد تومانی مردم نیکوکار استان بودیم.
وی تصریح کرد: اجرای موفق رزمایش همدلی در سال جاری، نشان دهنده این است که ظرفیتهای خوبی برای افزایش مشارکت مردم در امر انفاق و نیکوکاری وجود دارد بدین معنا که اقشار مختلف مردم حتی طبقه متوسط جامعه علیرغم تنگناهای مالی و فشارهای اقتصادی در زندگی خویش، در زمینه انفاق و نیکوکاری رویکرد مثبت و قابل تقدیری دارند.
حق گویان اظهارکرد: یکی از رویکردهای این نهاد در حوزه مشارکتهای مردمی استفاده مناسب و مؤثر از زیرساختهای شبکه بانکی است تا بتوانیم خدمات غیرحضوری را افزایش دهیم.
وی تأکید کرد: در حال حاضر کدهای مهربانی برای شهرهای مختلف استان تعریف شده که بر این اساس در هر ساعتی از شبانه روز و در هر نقطهای، حتی بدون نیاز به اینترنت امکان کمک به نیازمندان و پرداخت کمکهای نیکوکارانه وجود دارد.
مدیرکل کمیته امداد استان قزوین یادآور شد: افزایش ظرفیتها در حوزه بانکی شفاف سازی را در زمینه کمک به محرومان افزایش داده است که منجر به افزایش اعتماد عمومی به خدمات ارائه شده به نیازمندان شده است.
نظر شما